جلسه غربالگری چالش هوشمند سازی 5 معدن و تکمیل فناوری های وابسته
جلسه غربالگری با موضوع هوشمند سازی 5 معدن و تکمیل فناوری های وابسته در تاریخ 15 اسفند 1402 و از ساعت 9 الی 15 در محل شبکه تبادل فناوری با حضورآقایان زرمهی، خسروی، حسنی و حسینی از مجموعه مس، آقایان شریعت زاده و سمیع از ستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی، آقای رستگار از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، آقایان حسینی و صادق زاده ازشبکه تبادل فناوری برگزار گردید.
تیم های فناور از لحاظ فنی ،مالی، اجرائی، منابع انسانی و زمان انجام پروژه غربال شدند. در این جلسه غربالگری، 77 طرح پیشنهادی مورد ارزیابی قرار گرفت که درنهایت 5 تیم فناور برای جلسه حضوری داوری انتخاب شدند.
جلسه داوری چالش هوشمند سازی 5 معدن و تکمیل فناوری های وابسته
پس از هماهنگی با معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری قرار بر این شد که جلسه داوری در تاریخ 20 اسفند 1402 برگزار شود.
جلسه داوری با موضوع هوشمند سازی 5 معدن و تکمیل فناوری های وابسته از ساعت 8 الی 15 دراتاق کنفرانس 5 و درمحل معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با حضور داوران؛ آقایان زرمهی، خسروی، حسنی و حسینی از مجموعه شرکت مس، آقای شریعت زاده ازستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی، خانم بنکدارپور از مرکزنوآوری و اقتصاد دیجیتال اتاق بازرگانی، آقایان سلطانعلی زاده و رستگار از معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و از سمت کارگزار جهت اجرای جلسه آقایان حسینی و صادق زاده، خانم ها طهرانی و روحانی از شبکه تبادل فناوری برگزار گردید.
تیم های فناور هر کدام به مدت 1 ساعت زمان در اختیار داشتند تا طرح پیشنهادی خود را ارائه کنند. یکی از فناورها از ادامه این فرایند انصراف داد و در نهایت 4 فناور در جلسه داوری حضور داشتند. در پایان جلسه داوری از 4 تیم دعوت شده ،مقرر گردید 3 تیم منتخب برای بازدید به محل مورد نظر متقاضی رفته و پس از بازدید و دریافت اطلاعات لازم طرح پیشنهادی را براساس درخواست و نیاز متقاضی تکمیل و در جلسه داوری بعدی ارائه دهند.
معرفی چالش هوشمند سازی 5 معدن و تکمیل فناوری های وابسته
صنعت مس در ایران یکی از صنایع مهم و تأثیرگذار در حوزههای اقتصادی و صنعتی کشور است. برای درک اهمیت این موضوع میتوان به سهم ۳۰ درصدی صنعت و معدن در تولید ناخالص داخلی کشور اشاره داشت که صنعت مس بخشی از این سهم را شامل میشود.
از سوی دیگر، امروزه بهکارگیری فرآیندهای هوشمندسازی در صنعت معدن سبب بهبود عملکرد، کاهش هزینهها، افزایش ایمنی و کارایی در تمامی مراحل از استخراج تا تولید نهایی میگردد. باتوجه به سهم این صنعت از اقتصاد کشور این موضوع سبب افزایش تولید، کاهش مصرف منابع و بهبود انرژی شده و متعاقباً به حفظ محیطزیست کمک میکند.
در راستای اجرای تدابیر و منویات مقام معظم رهبری و سیاستهای دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ظرفیتها، ایجاد همافزایی و تحقق اقتصاد دانشبنیان و به منظور هوشمندسازی معادن و تکمیل فناوریهای وابسته با تمرکز بر سیستم پایش و گسیل ناوگان بارگیری و باربری معادن مس و استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان، این چالش برگزار میگردد.
در همین راستا معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران و شرکت ملی مس ایران در راستای توسعه و تحقق اقتصاد دانش بنیان در کشور و بهرهمندی از ظرفیت زيستبوم فناوري و نوآوری چالشی با عنوان،”طراحی و اجرای هوشمندسازی معادن و تکمیل فناوریهای وابسته” مطرح کرده و از طرحهای فناورانه و نوآورانه در این زمینه حمایت مینمایند.
نظر شما درباره جلسه داوری چالش هوشمند سازی 5 معدن و تکمیل فناوری های وابسته چیست؟ در صورتی که نظری درباره جلسه داوری چالش هوشمند سازی 5 معدن و تکمیل فناوری های وابسته دارید، خوشحال میشویم آن را از بخش دیدگاهها با ما در میان بگذارید. همچنین در صورت تمایل میتوانید صفحه اینستاگرام اینوتن را دنبال کنید تا از اطلاع رسانی آخرین چالشهای در حال ثبت نام باخبر شوید.