چالش فرمولاسیون هیدروژل رسانای چسبنده مورد استفاده در پد دستگاه TENS

این چالش در جریان است، در صورت داشتن هرگونه سوال با ما تماس حاصل فرمایید.

امروزه بیماران زیادی از دردهای حاد و مزمن شناخته شده رنج می‌برند و پزشکان برای درمان، روش‌های متنوعی از جمله استفاده از دستگاه‌هایی با مکانیزم الکتروتراپی را تجویز می‌کنند. از جمله دستگاه‌های برپایه تکنولوژی الکتروتراپی، دستگاه تحریک الکتریکی سطحی عصب (TENS) است، با قرارگیری پد دستگاه بر ناحیه درد، فرکانس های الکتریکی و سیگنال ها تغییر کرده و منجر به کاهش پیام درد می‌شود.

تحریک الکتریکی اعصاب ناشی از امواج ورودی از طریق الکترودهای واقع در پوست اتفاق می‌افتد و به دنبال آن پیام های درد تغییر خواهند کرد و به این ترتیب مسیر سیگنال ها مسدود خواهد شد و باعث تسکین درد به طور موقت یا طولانی مدت می شود؛ حتی در مواردی نیز باعث بهبود گردش خون و در نتیجه بهبود اسپاسم در ناحیه آسیب دیده خواهد شد.

در ساختار پدهای مورد استفاده در این دستگاه لایه ای که در مجاورت پوست قرار می‌گیرد، هیدروژل­هایی مورد استفاده قرار می­گیرد که علاوه بر خاصیت چسبندگی و رسانایی، از لحاظ زیستی با پوست سازگار بوده و در اثر استفاده‌های مکرر از آن باعث ایجاد آسیب‌های پوستی نمی‌شود. این هیدروژل ها در مجاورت دو لایه دیگر در پد دستگاه باعث انتقال سیگنال عصبی به پوست شده و از طریق آثار آن باعث کاهش احساس درد می‌شوند.

چالش فرمولاسیون هیدروژل رسانای چسبنده مورد استفاده در پد دستگاه TENS

هدف اصلی متقاضی این نیاز تحقیقاتی، توسعه فرمولاسیون لایه هیدروژل پد دستگاه تنس است که از لحاظ ساختار شیمیایی می‌تواند بر اساس مخلوط دو یا چند پلیمر تهیه شود. هیدروژل مدنظر بدون تماس با مواد شیمیایی مانند ژل‌های روان‌ساز یا الکل در تماس با بدن قرار می‌گیرد. در طراحی رنگ این هیدروژل محدودیتی وجود ندارد و ترجیح بر روی بی‌رنگ بودن آن است. از مهم‌ترین ویژگی‌های آن باید رعایت زیست سازگاری با بدن انسان مطابق با استانداردهای ذکر شده در جدول ملاحظات فنی‌ و الزامات داشته باشد و هیچ گونه قرمزی پوست، حساسیت، خارش و عوارضی برای پوست نباید داشته باشد. از لحاظ چسبندگی به پوست نیز به علت استفاده مکرر از هر پد باید خاصیت چسبندگی مناسب با پوست داشته باشد.

  • روش‌های پرهزینه یا تجهیزات ساخت غیرقابل دسترس در ایران
  • محصول نهایی سمی باشد و یا حین فرآیند، ماده سمی تولید کند.
  • موادی که شرایط فنی ذکر شده در بخش الزامات را نداشته باشند.
پارامتر ویژگی
ماده اولیه تشکیل دهنده هیدروژل محدودیتی ندارد و میتواند به صورت وارداتی یا تولید داخل تامین شود.
مقاومت الکتریکی کمتر از ۳۰۰ اهم جهت عبور جریان در ضخامت ۰.۵ سانتیمتر
زیست سازگاری قبولی در  آزمونهای

 | Cytotoxicity | Skin irritation Skin sensitization

انستیتو پاستور ایران

چسبندگی حداقل ۳۰ بار استفاده، هربار به مدت حداکثر ۳۰ دقیقه
مدت زمان انبارش حداقل ۱ سال
دریافت طرح‌های مفهومی، غربال و داوری (مرحله اول)

1. ثبت نام در سایت و ارسال طرح

در این مرحله، شرکت‌کنندگان می‌بایست حداکثر تا ۲۸ اسفند، طرح مفهومی خود را در چارچوبی که در اختیار آن‌ها قرار گرفته است، مدون و سپس از طریق سامانه به صورت آنلاین ثبت نمایند.

2. ارزیابی طرح‌ها و داوری مرحله اول

در پایان مرحله اول طرح‌های دریافتی در کمیته داوران ارزیابی شده و در نهایت، شرکت‌کنندگان برتر (اعم از فرد یا گروه) جهت ساخت نمونه آزمایشگاهی از طرح خود وارد مرحله دوم چالش خواهند شد.
فرآیند شتابدهی و ساخت نمونه (مرحله دوم)

3. ساخت نمونه اولیه و تکمیل مستندات

برگزیدگان مرحله نخست، چهار ماه فرصت خواهند داشت تا ضمن تکمیل مستندات فنی و اقتصادی طرح خود، ‌یک «نمونه آزمایشگاهی» مطابق با طرح اولیه خود را طی مرحله دوم ارائه نمایند.

4. داوری نهایی و اعلام طرح برتر

در پایان مرحله دوم جهت انتخاب طرح برتر، مستندات فنی و اقتصادی و نیز نمونه‌ آزمایشگاهی ارائه شده از سوی هر شرکت‌کننده توسط هیات داوران ارزیابی و برنده نهایی معرفی می‌شود.

حمایت ها

  • مشاوره جهت تکمیل طرح ها
  • اعطای گرنت نقدی به مبلغ ۱۰ میلیون تومان
  • اعطای گرنت آزمایشگاهی به مبلغ ۵ میلیون تومان
  • گرنت نقدی ۴۰ میلیون تومانی از سمت شرکت متقاضی در جهت تحقیق و توسعه برای خرید و دریافت دانش فنی و اکتساب فناوری.

حامیان این چالش

ویدئو چالش

چالش‌های مشابه