چالش سرمایه‌گذاری در طرح‌های برتر صنعت دارو و سلامت مبتنی بر فناوری‌نانو

این فراخوان به پایان رسیده است. در صورت داشتن هر گونه سوال با ما در ارتباط باشید.

فناوري نانو با ماهيت فرارشته‌اي خود، مرزهاي علوم مختلف را شكسته و زمينه را براي استفاده از نتايج و امكانات در اكثر حوزه‌های کاربردی در جهت افزايش كيفيت زندگي فراهم كرده است. از این رو، صنایع نانوتک آینده (صنتا) با حمایت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و همکاری چالش‌های فناوری و نوآوری (اینوتن) به دنبال حمایت از طرح‌های این حوزه با هدف تجاری‌سازی آن‌ها است.

حوزه دارو و سلامت

با توسعه فناوری نانو در بخش بهداشت و سلامت می‌توان محصولاتی تولید کرد که بطور مستقیم و غیرمستقیم بر ارتقای سلامت انسان، بهداشت جامعه و سلامت محیط‌زیست تاثیر گذارند. باتوجه‌به کاربردهای اخیر فناوری نانو در حوزه پزشکی، می‌توان گفت این فناوری، کلیدی برای روش‌های تشخیصی سریع‌تر و آسان‌تر بیماری‌ها در آزمایشات گوناگون است که برای تشخیص پارامترها و ساخت حسگرها مورداستفاده قرار می‌گیرد. این علم همچنین می‌تواند تولید محصولات بافتی مهندسی‌شده و مصنوعی را گسترش دهد که کاربرد فراوانی در علم پزشکی دارد. بنابر گزارش جدید ارائه شده در خصوص کاربرد نانوفناوری در حوزه‌های بهداشت و درمان، پیش‌بینی می‌شود طی سال‌های ۲۰۱۶ الی ۲۰۲۴ میلادی، بازار مصرف در این حوزه با رشدی ۱۲ درصدی روبرو گردد. به اعتقاد کارشناسان، رشد بازار و افزایش تقاضا در سال‌های آتی، عمدتاً به دلیل پیشرفت‌های فناورانه و نوآوری‌های جدید در حوزه نانوپزشکی و همچنین  کاربرد نانوفناوری در زمینه پیشگیری، تشخیص و درمان برخی بیماری‌ها نظیر سرطان، عصبی، قلب و عروق است. از کاربردهای فناوری نانو در حوزه پزشکی، می‌توان گفت این فناوری، کلیدی برای روش‌های تشخیصی سریع‌تر و آسان‌تر بیماری‌ها در آزمایشات گوناگون است، که برای تشخیص پارامترها و ساخت حسگرها مورداستفاده قرار می‌گیرد. این علم همچنین می‌تواند تولید محصولات بافتی مهندسی‌شده و مصنوعی را گسترش دهد که کاربرد فراوانی در علم پزشکی دارد.

قابلیت هدف‌گیری بهتر سلول‌ها با آزاد شدن کنترل‌شده دارو، افزایش تاثیر دارو، کاهش عوارض جانبی و سمیت دارویی، جذب بهتر، هدف قراردادن بافتی خاص یا توده‌ای بدخیم و همچنین بهبود قابلیت پذیرش بیماران از ویژگی‌های منحصربه‌فردی است که صنایع دارویی با استفاده از فناوری نانو به‌دنبال تحقق آن هستند.

فراخوان سرمایه‌گذاری در طرح‌های برتر صنعت دارو و سلامت مبتنی بر فناوری‌نانو
  • دستیابی به نمونه آزمایشگاهی کارآمد در محیطی که به محیط عملکرد واقعی شباهت دارد.
  • نمایش نمونه اولیه کارآمد در محیطی که به محیط واقعی شباهت دارد.
  • اثبات عملکرد نمونه اولیه واقعی
  • بررسی سیر پژوهشی و آزمون‌های مرتبط
  • عملیاتی‌بودن طرح پیشنهادی
  • برنامه اجرایی مشخص
  • هزینه اجرای طرح پیشنهادی
  • تسلط فنی اعضای تیم بر موضوع
  • پیشینه علمی و اجرایی
  • مقایسه جنبه نوآورانه طرح با آخرین ایده‌های مطرح در حوزه صنعتی مشابه
  • معیار نانویی:

بر اساس تعریف استاندارد بین‌المللی ISO-TS 18110: 2015 و استاندارد ملی ۱۲۰۹۸ محصول فناوری نانو، محصولی است که کارکرد یا ویژگی آن مبتنی بر فناوری نانو بوده یا با فناوری نانو بهبودیافته باشد.

دریافت طرح‌های مفهومی، غربال و داوری (مرحله اول)

1. ثبت نام در سایت و ارسال طرح

در این مرحله، شرکت‌کنندگان می‌بایست حداکثر تا ۲۰ آذر، طرح مفهومی خود را در چارچوبی که در اختیار آن‌ها قرار گرفته است، مدون و سپس از طریق سامانه به صورت آنلاین ثبت نمایند.

2. ارزیابی طرح‌ها و داوری مرحله اول

در پایان مرحله اول طرح‌های دریافتی در کمیته داوران ارزیابی شده و در نهایت، شرکت‌کنندگان برتر (اعم از فرد یا گروه) جهت ساخت نمونه آزمایشگاهی از طرح خود وارد مرحله دوم چالش خواهند شد.
فرآیند شتابدهی و ساخت نمونه (مرحله دوم)

3. ساخت نمونه اولیه و تکمیل مستندات

برگزیدگان می بایست الزاما نمونه اولیه داشته باشند.

4. داوری نهایی و اعلام طرح برتر

در پایان مرحله دوم جهت انتخاب طرح برتر، مستندات فنی و اقتصادی و نیز نمونه‌ آزمایشگاهی ارائه شده از سوی هر شرکت‌کننده توسط هیات داوران ارزیابی و برنده نهایی معرفی می‌شود.

حمایت ها

  • اعطای جایزه ۲۵ میلیون تومانی برای طرح برتر مورد پذیرش سرمایه‌گذاری صنتا
  • عقد قرارداد به‌منظور جذب سرمایه و همکاری با شرکت صنتا

توجه: مالکیت فکری طرح‌های ارسالی تماماً متعلق به شرکت‌کنندگان است. صرفِ شرکت در این فراخوان و ارسال طرح منجر به انتقال مالکیت فکری نمی‌شود. پس از پایان ارزیابی‌ها، شرکت صنتا با تیم‌های برگزیده باهدف ادامه همکاری و پیاده‌سازی طرح‌ها وارد مذاکره می‌شود.

حامیان این چالش

ویدئو چالش

چالش‌های مشابه